sábado, noviembre 13, 2010

LA PRESTATGERIA DIGITAL

LA BIBLIOTECA VIRTUAL

Els centres docents i els professors poden fer aportacions per a que aquesta estigui completa.
Es proposen una sèrie de temes per part del Departament d'Educació i a partir d'aquests és creen uns LLIBRES DIGITALS, que queden a l'abast de tothom.
Els professors poden comptar amb la col·laboració dels alumnes per crear aquests LLIBRES DIGITALS.

A la pàgina inicial d'aquesta hi trobem un menú on ens indica les diferents opcions de la prestatgeria, allí podrem escollir diferents opcions, una de les més importants és el catàleg de llibres, on hi trobem un gran nombre de llibres, ordenats pel que té l'entrada més recent.

També hi trobem
les col·leccions, on podem trobar catorze col·leccions del nostre interès, us deixo una entrada d'una col·lecció que ens parla del medi ambient, aquí hi trobareu molts llibres editats per diferents col·legis on treballen amb el medi ambient:  http://phobos.xtec.cat/llibres/prestatgeria/#Veiem diferenciats els llibres amb entrades més recents i amb els que tenen més pàgines. 

També hi han els descriptors, aquest ens ajuden a buscar més ràpidament el tema o la matèria del nostre interès.El Fòrum, el qual ens permetrà enviar missatges o suggeriments amb les nostres opinions.

Jo penso que aquest recurs és molt interessant per als educadors, ja que aquí molts cops hi podem trobar temàtiques que als llibres de text no apareixen, així doncs com a futurs educadors pegueu-li un cop d'ull!


No hay comentarios:

Publicar un comentario