sábado, noviembre 13, 2010

HOT POTATOE

És un programa que permet crear exercicis educatius que es poden realitzar després en una pàgina web, bloc, etc.
Les activitats que es poden crear amb aquest programa són:

  • JBC: exercicis de selecció múltiple: a l'alumne li apareixeran un seguit de preguntes, cadascuna de les quals podrà tenir el numero de respostes que nosaltres volem. A més, també som nosaltres qui decidim quin número d'elles són correctes.

  • JCloze: exercicis per a omplir els buits: els alumnes hauran de completar l'espai en blanc amb la paraula corresponent. Es pot posar un número il·limitat de respostes correctes per a cada pregunta i a més l'alumne tindrà la possibilitat de demanar ajuda en cas de dubte, de manera que li apareixerà una lletra de la resposta cada cop que premi el botó d'ajuda.      
                                                                        
  • JCross: mots encreuats: utilitzant el vocabulari que nosaltres volem es crea una taula que s'adapta al tamany desitjat. En aquest cas els alumnes també disposen del botó d'ajuda amb el que podran demanar una lletra en cas que ho necessitin. 
  • JMatch: exercicis d'emparellament o ordenació: a l'esquerra de la pantalla apareixerà un llistat de paraules i imatges que s'haurà de relacionar amb els que apareguin a la columna de la dreta.                   

  • JMix: exercicis de reconstrucció de frases o paràgrafs: amb aquest programa l'alumne haurà de reconstruir una paraula, frase o text que aparegui desordenat. Si es vol, també podrem incloure un botó d'ajuda amb la següent paraula o segment de frase. 
Exemple: http://www.aula21.net/primera/ejerciciospotatoes/refranmix.htm

Per veure la pàgina principal premeu damunt la imatge.

 hbs_logo.png

No hay comentarios:

Publicar un comentario